July 24, 2023

Raluca

Dragi donatori,

Vă rugăm sa ne fiți alături ca de fiecare dată și sa o primiți pe micuța Raluca in inimile voastre.
Ea are mare nevoie de implicarea noastră pentru a putea beneficia de intervențiile necesare în  reconstrucția urechiușelor, ca sa audă.

Raluca are 2 ani și 10 luni. Ea s-a născut la termen, toate analizele și investigațiile pe timpul sarcinii au fost în regulă, însă la naștere s-a constatat că suferă de mai multe malformații, iar în urma investigațiilor efectuate a fost diagnosticată cu malformații la nivelul urechilor, mânuțelor, cât și la ochișori.

Lista diagnosticelor este foarte lungă:
  Hipoacuzie de trasmisie moderată gradul II bilaterală;
  Agenezie CAE bilateral;
  Microție bilaterală;
  Malformație complexă membru superior bilateral;
  Sinostoza radioulnară proximală,
  Agenezie police cu dedublare de index,
  Sinostoză radiocubitală bilateral,
  Pterigium cot drept.
  Hipoplazie zigomatică cu hipoplazie pleoapă inferioară.

Dar noi ne dorim din tot sufletul s-o ajutăm măcar pentru remedierea malformațiilor de la nivelul urechiușelor, întrucât auzul este foarte esențial pentru toată lumea, dar mai ales pentru un copil, care este la început de drum, este important pentru dezvoltarea sa, pentru a putea fii independent și lista poate continua.

Există o singură clinică în toată lumea asta, care o poate ajuta pe micuța Raluca, este în Statele Unite ale Americii. Ei o pot opera și îi pot reda auzul.
Domnul doctor din America, Joseph Roberson are o clinica în California unde efectuează reconstrucții de canale auditive și reconstrucții de pavilioane.

Micuța Raluca are nevoie urgentă de reconstrucția canalelor auditive, întrucât ea pavilioanele le are, într-o formă mai mica și turtită, însă ele există, acestea nu asigură auzul, este doar pe partea estetică, însă și ele au nevoie de otoplastie, care este o intervenție chirurgicală de corecție a pavilionului urechilor prin extirparea sau înlăturarea unei porțiuni de cartilaj.

După examinarea dosarului medical, Dr. Roberson a spus că Ralucăi i se poate face reconstrucție de canal auditiv doar la urechea stângă, întrucât la urechiușa dreaptă malformația este foarte severă și i se poate face doar implant.
Pentru a putea beneficia de aceste intervenții familia micuței Raluca are nevoie de 180.000$, bani enormi de mulți pentru ei.

Vă rugăm dragi membri să fiți alături de Raluca, pentru a-i putea oferi șansa să audă și să se bucure de o copilărie normală, ca orice copilaș sănătos!

Sursele directe de donare:

paypal.me/invingemsma

Transfer bancar
Beneficiar: Asociatia învingem SMA
Banca Transilvania
  RON:RO40BTRLRONCRT0566150301
  EURO:RO87BTRLEURCRT0566150301
  USD:RO91BTRLUSDCRT0566150301
  GBP: RO45BTRLGBPCRT0566150301
  SWIFT: BTRLRO22XXX

Donatie online:
https://invingemsma.com/doneaza

SHARE

SEND TO

Latest News

Alte noutăți...