February 27, 2024

Vladut

,,Lasă mamă nu plânge totul o să fie bine,, acestea sunt și primele lui cuvinte când s-a trezit după operația de amputare.

Dragi donatori,


Vlăduț este unul din copii chinuiți de cancer care și-a pierdut piciorul, iar mama sa ce luptă pentru viața copilului său va roaga să îi ajutai copilul să iasă învingător și să poată merge din nou! 
Mesajul mamei lui Vlăduț care imploră să îi ajutăm copilul să poată beneficia de proteză care costă 80.000 euro:

"Oameni frumoși.


Vlăduț este băiatul meu diagnosticat în 2021 cu osteosarcom, cancer la os. Vestea că copilul meu suferă de cancer am primit-o departe de casă și de el! Lumea mea s-a prăbușit odată cu primirea diagnosticului. 

În luna decembrie a început de urgență chimioterapiile, până la identificarea diagnozului corect  s-a pierdut mult timp care este vital în această luptă! Am căutat soluții ca Vlăduț  să ajungă la tratament în Israel, țară unde eu mă aflam, dar din păcate costurile imense și gajul pe care îl cereau în aeroportul din Israel nu mi-a permis ca Vlăduț  să beneficieze de tratametul de  acolo. 

După multe căutări cea mai bună variantă pentru el a fost Italia, Bologna. Vlăduț a ajuns în Italia și a făcut  investigațiiile necesare, în urma cărora s-a stabilit data intervenției chirurgicale, fiind operat pe 14 martie 2022 la picior! A stat internat până pe 28 martie, în toată această perioadă fiind nevoiți să achităm peste 60.000 euro. Mai apoi a fost transferat la oncologie pentru chimioterapie până pe 19 noiembrie 2022.

Pe 4 decembrie 2022, după control au depistat suspecție la noduli pulmonari, pe care i-au monitorizat pe parcursul tratamentului. ‼️La următorul control, la picior s-a depistat o umflătură, o infecție în urma căreia trebuia de scos proteza și de pus spacer cu antibiotic, iar mai apoi să pună o altă proteză. În urma analizelor amănunțite s-a depistat recidiva la picior, situația era foarte gravă și unica salvarea a vieții copilului meu a fost amputarea piciorului.‼️

A fost greu sa acceptăm cele spuse de medic…că piciorul trebuie amputat, dar în cazul lui altă metodă de ai salva viața nu era. Și pe 19 mai a fost efectuată amputația. Nici nu vă pot descrie starea prin care treceam, dar totuși Vladuț a fost tare, m-a încurajat și pe mine, iar eu nu mă puteam  abține să nu plîng lîngă el. 
,,Lasă mamă nu plînge totul o să fie bine,, acestea sunt și primele lui cuvinte cînd s-a trezit după operația de amputație. Nici la 5 zile după amputarea piciorușului mai primim o veste care mi-a luat   pământul de sub picioare că are și metastaze pulmonare la ambii plămâni și trebuie să-l opereze și la plămânii. 

Am căzut de acord cu medicii și pe 28 iunie 2023 a fost operat la plămânul drept, unde au extras  2 metastaze, apoi 22 august 2023 plămânul stâng, unde au extras alte  3 metastaze. 
Am luptat până acuma, iar pe pe 23 ianuarie 2024  a fost efectuată și operația la plămâini, care are complicații post operatorii pierde aer. 

Acum Vlăduț are nevoie de proteză finală, fără de care nu va putea merge niciodată! Tare mult își dorește să-și continue studiile, dar prețul protezei este 80.000 de euro și mult peste puterile noastre, fiind concomitent și la tratament ne este foarte greu... Medicii din Italia ne-au informat că trebuie să înceapă a purta proteza finală după ce împlinește un an de la amputearea piciorului, iar acest an se împlinește pe 19 mai 2024.

De pe patul spitalului, în lupta cu cancerul pentru viață Vlăduț vă roagă să donați pentru proteza care îi poate schimba viața! 

Vă rugăm din suflet să ne fiți alături și să-i oferim o șansă să meargă din nou!

Orice ajutor cât de mic, orice distribuire și încurajare este binevenită!

Vă mulțumesc din suflet că ne-ați primit în marea voastră familie!"

‼️Sursele de donare cu mențiunea ,,Vlăduț”:‼️

paypal.me/invingemsma

Beneficiar: Asociația Învingem  SMA
 

Banca Transilvania
RON:RO40BTRLRONCRT0566150301
EURO:RO87BTRLEURCRT0566150301
USD:RO91BTRLUSDCRT0566150301
GBP: RO45BTRLGBPCRT0566150301
SWIFT: BTRLRO22XXX

Donatie online: https://invingemsma.com/doneaza

Vă multumim!

SHARE

SEND TO

Latest News

Alte noutăți...