February 27, 2024

Savva

Cel mai grav este faptul că nu avem timp. Viața lui este în pericol de moarte în fiecare secundă, minut, oră! Medicii ne-au recomandat ca în timp de 3 săptămâni să îi fie efectuată operația pe cord deschis. 

Dragi donatori,

Cu tristețe în suflet vă anunțăm că am primit povestea lui Savva, un băiețel care suferă de o boală cruntă și are nevoie de operație pe cord deschis. Timpul este contracronometru, medicii recomandând ca el să fie operat în 3 săptămâni. 

Povestea copilului scrisă de cea care luptă pentru a-i salva viața, mama sa: 

„Oameni minunați, 

Scriu povestea vieții copilului meu cu lacrimi în ochi și disperare enormă în suflet! Băiețelul meu, Savva suferă de Cardiomiopatie Hipertrofică cu Sindrom WPW.
Inima lui funcționează doar 30% și viața lui depinde în aceste momente de o sumă enormă: 64.000€, sumă ce mă aruncă în genunchi față de voi, oamenilor de bună credință și vă implor ajutor! 

Cel mai grav este faptul că nu avem timp. Viața lui este în pericol de moarte în fiecare secundă, minut, oră!

La fiecare două zile, Savva face crize, iar ambulanța intervine pentru a-l resuscita! În lipsa cadrelor medicale, copilul meu se poate stinge în orice clipă. 

Șansa am găsit-o în Germania, dar operația poate fi programată doar în momentul când suma este transferată total în contul clinicii. Medicii ne-au recomandat ca în timp de 3 săptămâni să îi fie efectuată operația pe cord deschis. 

Savva este un copil foarte așteptat în familia noastră, dar fericirea ne-a ruinat-o în primele luni de viață, după ce medicii l-au verificat și au depistat că suferă de această boală extrem de gravă. La aflarea diagnosticului, lumea mea s-a prăbușit, mi-a căzut cerul în cap. În acele momente, mi-am îmbrățișat copilul și nu știam ce să fac pentru a-l salva. Operația era foarte dificilă și putea să fie efectuată doar în altă țară. 

Cazul fiind foarte complicat echipele medicale din alte țări acceptau cu greu să îl opereze, iar lipsa banilor a fost în acel moment o mare problemă. Am stat internați în spital până am reușit să adunăm toți banii pentru prima operație, iar situația lui se înrăutățea pe zi ce trecea. 

Atât de mult m-am rugat lui Dumnezeu să îl lase lângă mine, îmi secase și ochii de lacrimi.
La vârsta de un an și jumătate, după o luptă între viață și moartea la propriu, în Germania, lui Savva i-a fost efectuată operația pe cord deschis timp de 7 ore! Au fost cele mai grele 7 ore din viața mea, mi-au părut o veșnicie. Îndreptam ochii către cer și rugăm îngerii să facă o minune, iar pe Dumnezeu îl implorăm să nu mă lase singură în această lume.

După intervenție, nu am avut voie să îl văd. Aveam un amalgam de emoție în suflet că Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile, iar mâinile mele au stat întinse către cer până a doua zi dimineața și am cerut divinității putere pentru copilul meu să poată învinge moartea și inima lui micuța să poată bate și să trăiască o viață îndelungată. Abia a doua zi mi-am îmbrățișat copilul…

A urmat o lună în care am stat internați în spital, iar după această perioadă am fost externați acasă. Savva a început să se bucure de viață și copilărie, de momentele frumoase alături de noi. A fost totul bine până la plecarea la grădiniță, când a avut prima criză și de urgență am chemat ambulanța fiind internați în spital! 

După multe investigații, analize și cercetări, medicii i-au prescris tratamente, dar din păcate crizele au continuat tot mai des și mai des. 

Situația lui între timp s-a agravat, medicii ne-a explicat că Savva are nevoie urgent de operație, care este de altfel și foarte riscantă, dar și fără care este imposibil să trăiască! 
Familia noastră face apel la toți oamenii cu suflet mare, vă rugăm să ne ajutați!!!

Nădăjduiesc în ajutorul vostru pentru că zilele copilului meu sunt numărate pe degete! Vă rog nu îmi lăsați copilul să moară! 

Vă mulțumesc enorm!

Sursele de donare cu mențiunea „Savva “

paypal.me/invingemsma

Beneficiar: Asociația Învingem SMA
Banca Transilvania
RON:RO40BTRLRONCRT0566150301
EURO:RO87BTRLEURCRT0566150301
USD:RO91BTRLUSDCRT0566150301
GBP: RO45BTRLGBPCRT0566150301
SWIFT: BTRLRO22XXX

Donație online: https://invingemsma.com/doneaza

Vă mulțumim!

SHARE

SEND TO

Latest News

Alte noutăți...