October 20, 2023

Nicolae

În data de 1 septembrie în loc ca băiatul meu să înceapă anul școlar, el a plecat la prima ședință de chimioterapie.

Dragi donatori!

De astăzi, avem iarăși nevoie de implicarea voastră!

Nu am putut să rămânem indiferenți la durerea mamei lui Nicolae, a cărui copil suferă de cancer și are nevoie de o intervenție chirurgicală foarte costisitoare. Mama sa îl crește de una singură și ne imploră să o ajutăm să își salveze copilul. Vă rugăm să le citiți povestea atât de cutremurătoare:

Dragi oameni cu suflet mare, sunt mama unui băiat minunat, Nicolae, un adolescent activ și plin de viață. Anul trecut de la o durere de genunchi din luna mai 2022 am început să căutam cauza acesteia. Copilul meu a trecut prin multe investigații și cabinete medicale, erau suspecte 5 diagnoze, i-au fost făcute 2 biopsii ca la sfârșitul lunii august viața noastră să se schimbe. Nicolae are osteosarcom la os cu grad înalt de malignizare. În momentul acela s-a făcut beznă în sufletul meu. Nu m-am gândit niciodată că cancerul nemilos trăiește în corpul copilului meu și poate chiar să-mi ia ceea ce am mai scump pe lume

E greu să știi și să accepți durerea care o simți în prezenta propriului copil.

În data de 1 septembrie în loc ca băiatul meu să înceapă anul școlar, el a plecat la prima ședință de chimioterapie.

A făcut 5 blocuri de chimioterapii insuportabile 24/24 ore sub transfuzii, cu stări de rău și greață.

Eu mă rugam în fiecare zi la Bunul Dumnezeu să-i dea putere să înfrunte calea grea pe care o avem de parcurs.

După aceste 5 blocuri de chimioterapii trebuia să fie făcută intervenția de îndepărtare a tumorii la os și endoprotezarea totală a genunchiului și tibie.

Din păcate la clinica unde era tratat nu erau proteze și am fost nevoiți să căutam în afara țării. Clinica din Polonia a acceptat să-l primească la intervenție însă prețul enorm nu era în puterile mele să-l achit. Am apelat la toți oamenii cu suflet mare, cunoștințe, rude, prieteni, companii de caritate și chiar persoane care nu ne cunosc din disperare de a aduna resurse pentru a achita intervenția.

Am reușit să colectăm și am achitat intervenția iar pe 8 decembrie i-a fost făcută intervenția. Totul a decurs bine, numărăm orele și mă rugam să fie bine până când doctorul a ieșit și mi-a spus că operația a fost cu succes.

Când ne-am întors în țară, Nicolae a continuat chimioterapiile foarte dificile pentru el. A suportat un morman de reacții adverse, 3 convulsii, frici la fiecare trezire și ascultam necontenit noatea bătăile inimii copilului meu ca să-l văd bine dimineața.

Am avut multe de îndurat împreună: chimioterapii, extirparea tumorii cu endoprotezare, iarăși chimioterapii, convulsii, analize, transfuzii, stări de rău și când se vedea un pic de lumină, trebuia să facem față celei mai nedorire complicații, infecție cronică a protezei.

Acest nou verdict al medicilor prevede revizia în 2 etape a protezei, prima etapa i-a fost făcută în avans în data de 11 septembrie din cauza urgenței de a nu se răspândi infecția mai departe în tot corpul, costul acesteia fiind de 12000€ care trebuie achitați până pe 5 noiembrie.

În prima jumătate a lui decembrie trebuie să aibă loc și cea dea doua intervenție ce a fost estimată la 48.000€.

Este un timp foarte scurt și bani enormi

Suntem prinși în capcana banilor care iarăși stau în calea vindecării băiatului meu.

Oamenii cu inima mare, eu singură nu reușesc să-mi salvez copilul.

Vă rog din suflet să ne fiți alături

Sursele de donare cu mențiunea “ Nicolae”

  paypal.me/invingemsma

Beneficiar: Asociația Învingem SMA

Banca Transilvania

  RON:RO40BTRLRONCRT0566150301

  EURO:RO87BTRLEURCRT0566150301

  USD:RO91BTRLUSDCRT0566150301

  GBP: RO45BTRLGBPCRT0566150301

  SWIFT: BTRLRO22XXX

Donație online: https://invingemsma.com/doneaza

Link grup Facebook: https://m.facebook.com/groups/293643266935286/?ref=share&mibextid=S66gvF

Vă mulțumim!

SHARE

SEND TO

Latest News

Alte noutăți...