July 24, 2023

Maria-Magdalena

Dragi donatori,

Acest mesaj trimis de mama Mariei-Magdalena nu am putut să-l trecem cu vederea și am primit-o în comunitatea noastră pentru a lupta alături de ea cu CANCERUL.

Vă rugăm să faceți cunoștință cu povestea micuței și primiți-o cu tot atâta dragoste și căldură ca și pe ceilalți copilași ce am reușit să-i salvăm.

Vă rog din suflet să acordați câteva minute mesajului meu de disperare.
   
Eu sunt Elena, mama Mariei-Magdalena, o fetiță de un an și 4 luni, recent diagnosticată cu CANCER la ochișorul stâng. Nu vă pot descrie în cuvinte ce am simțit când am primit verdictul oftalmologului, parcă intr-o secundă s-a ruinat toată viața mea. Uneori încă mă rog să fie un coșmar din care să mă trezesc dar din păcate e realitatea.

Maria-Magdalena are o TUMOARE retiniană care apare la copiii sub vârsta de trei ani. Ea are o șansă la viață în Elveția, iar costul tratamentului se ridică la suma de 100.000 euro, însă poate varia în dependența de starea ei de sănătate și evoluția bolii.

Eu o cresc singură pe Maria-Magdalena și niciodată nu a fost ușor, dar suma acesta mă îngenunchează în fața dumneavoastră pentru că altă soluție chiar nu am.
În această luptă înverșunată, vă implor din inimă, am nevoie de ajutorul oamenilor să-mi pot salva fetița, să învingem cancerul.

Vă implor să nu treceți cu vederea, pentru că unica speranță o mai avem doar în oameni.
Vă rog din tot sufletul să fiți alături și de fetița mea, nu pot să-mi imaginez că aș putea s-o pierd”


Sursele de donare cu mențiunea ,,Maria-Magdalena”:

Sursele directe de donare:

paypal.me/invingemsma

Transfer bancar
Beneficiar: Asociatia învingem SMA
Banca Transilvania
  RON:RO40BTRLRONCRT0566150301
  EURO:RO87BTRLEURCRT0566150301
  USD:RO91BTRLUSDCRT0566150301
  GBP: RO45BTRLGBPCRT0566150301
  SWIFT: BTRLRO22XXX

Donație online:
https://invingemsma.com/doneaza

SHARE

SEND TO

Latest News

Alte noutăți...