October 4, 2024

Matei

Matei, băiețelul meu de 1,5 ani luptă cu o tumoare la creierul mic-meduloblastom. Costurile tratamentului sunt 108.000 euro.

Bună ziua, oameni dragi!

Cer ajutor pentru a putea să-mi salvez copilașul. Matei, băiețelul meu de 1,5 ani luptă cu o tumoare la creierul mic-meduloblastom.

Viața familiei noastre s-a schimbat când Matei avea 3 luni și la o vizită de rutină medicul mi-a spus că copilul meu nu reacționează deloc cu auzul nici cu privirea, recomandându-ne să mergem la consultație unui neurolog. Când am făcut consultați medicului specialist mi confirmat același lucru, Matei nu reacționa deloc și am fost internați în spital, în secția neurologie.

Pe tot parcursul cât am fost internați lui Matei i s-au făcut doar două cursuri de kinetoterapie a câte 8-10 ședințe, deoarece Matei se simțea mult mai bine. 

Primul RMN Matei l-a avut la doar șapte luni. El a arătat ca are tumoare la creierul și în urma consultului unui neurochirurg, am primit lovitura cea mai dureroasă, Matei trebuia urgent operat, dar nimeni nu garanta ca va rezista celor șase ore sub anestezie.

După două săptămâni de gânduri ne-am decis să acceptam operația lui Matei, pentru că fără operație copilului nostru îi rămâneau maxim 4 luni de viață, putem să-l pierdem în orice moment. 

Operația a durat șase ore. Au fost șase ore disperate în care nu reușeam să ne găsim liniștea. După operație medicii ne-au anunțat ca tumoarea cu care luptă Matei este foarte agresivă și ne viața copilului nostru este în pericol. 

În martie după ce am trimis material biologic la biopsie am început tratamentul cu chimioterapii, în total au fost efectuate 8 ședințe.

Acum suntem în Turcia, doar aici putem scăpa definitiv de acest diagnostic, dar nu avem șanse să ne tratăm copilul fără să acoperim costul tratamentului, 108.000 euro.

Acum tot de ce avem nevoie este  susținerea fiecăruia din voi, pentru a putea să strângem suma aceasta enorm care îl poate salva pe Matei.

În fata diagnosticului copilului nostru suntem mici și neajutorați, dar voi, oameni buni puteți să faceți o minune.

Vă rugăm mult, repostați și oferiți o șansă micuțului nostru copilaș.

Voi ați rămas ultima noastră speranță.

 

Sursele de donare cu mențiunea “Matei”

paypal.me/invingemsma 

BT pay: +40 (756) 145 906

Transfer bancar

Beneficiar: Asociatia învingem SMA
Banca Transilvania
RON:RO40BTRLRONCRT0566150301
EURO:RO87BTRLEURCRT0566150301
USD:RO91BTRLUSDCRT0566150301
GBP: RO45BTRLGBPCRT0566150301
SWIFT: BTRLRO22XXX

Donatie online:
https://invingemsma.com/doneaza

Vă mulțumim!

SHARE

SEND TO

Latest News

Alte noutăți...